Postani donator​

Zašto donirati?

Ako ste u potrazi za prilikom za sponzorstvo, kreiranje partnerstva ili želite postati službeni partner s nama, predstavljamo se kao organizacija koja može značajno obogatiti vaše poslovanje. Bez obzira na to jeste li korporacija, obrazovna institucija, humanitarna udruženja ili međunarodna organizacija, naš visokia nivo prilagodljivosti i obimno iskustvo u partnerskim odnosima osigurava da možemo udovoljiti specifičnim potrebama vaše organizacije.

Naše ime je prepoznato kao ugledan brend s globalnim uticajem. Partnerstvo s nama pruža vam pristup međunarodnim mrežama i stručnom znanju temeljenom na našim brojnim uspješnim programima u oblastima obrazovanja, razvoja, umjetnosti i društvenih inicijativa.

Naša saradnja može biti prilagodljiva kako bi se uskladila s vašim specifičnim ciljevima. Bez obzira na to želite li učestvovati kao sponzor određenog događanja ili ostvariti dugoročno partnerstvo usmjereno na inovativne strategije i projekte, zajedno možemo oblikovati plan koji će donijeti koristi vašoj organizaciji i doprinijeti zajednici u cjelini.

Doniraj putem banke

Za donacije iz Crne Gore:

Primaoc: NVO Sistem
Broj žiroračuna: 510-106682-94

Za donacije iz Inostranstva:

Primaoc: NVO Sistem
ACCOUNT IBAN: ME25510000000010668294
SWIFT/BIC CODE:
Naziv banke: Crnogorska Komercijalna Banka AD Podgorica